fbpx

Mooi, kleurrijk en meedogenloos; de vleesetende planten

De vleesetende planten uit Swampworld zijn origineel, mooi, kleurrijk en meedogenloos. Rustig in het winterzonnetje zitten ze op de vensterbank, te wachten op een prooi. Al dagen heeft de plant niks gegeten, dus honger heeft die zeker. De mooie kleuren van de vleesetende plant lokt de prooi naar hem toe, maar waar ze nu zijn weet die niet. Rustig en afwachtend neemt die de tijd. Het klinkt misschien griezelig, maar toch is elk kind er gek op en blijft het elke dag nieuwsgierig kijken of de plant iets heeft gevangen… 

De vleesetende planten zijn afkomstig uit de moerrassen en komen overal ter wereld voor, maar zeldzaam zijn ze wel. De vijf populairste soorten zijn onder andere de Venus Vliegenval, Trompetbekerplant en Zonnedauw. Deze vleesetende planten zijn fascinerend en gevaarlijk mooi. Ze zijn relatief onbekend om als huisplanten te hebben maar niet onbemind! Want die vervelende vliegjes in jouw keuken of bij de vensterbank, die zijn snel weg met deze planten. 

 

Pas op voor je vingers

Nee, de vleesetende planten uit Swampworld, daar raak jij niet je vingers aan kwijt. Wel kost het de plant heel veel energie als je je vinger erin steekt en de plant houdt er geen maaltijd aan over. Heb daarom even geduld als je de vleesetende plant in actie wilt zien of ga op zoek naar een vlieg of insect dat je kan voeren aan de plant en zie hem in actie. Wil je zelf een vleesetende plant in je huis of wil je een plant graag cadeau geven? Kijk eens bij Swampworld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *