fbpx

Amazingworld speciale planten voor kinderen

In de huidige tijd leven wij elke dag steeds meer binnenshuis en we gebruiken steeds meer technologie. Hoevaak in een week ben jij met planten en natuur bezig met je kinderen? Amazingworld heeft speciale planten voor kinderen ontwikkeld. Ouders vinden het belangrijk om kinderen op een speelse manier kennis te laten maken met de natuur en planten. 

Kinderen leren van jongs af aan, doordat ze een spaarpot en zakgeld krijgen hiermee leren ze sparen. En uiteindelijk kopen ze dat ene cadeautje voor zichzelf waarvoor ze lange tijd gespaard hebben. Veel ouders leren hun kinderen naast het sparen ook over de omgang met dieren. Kinderen leren dan hoe ze genegenheid moeten tonen naar dieren. Maar hoe leren kinderen over de omgang met planten? Het is erg belangrijk om bij te brengen; hoe mooi en divers planten zijn, wat ze doen en hoe ervoor gezorgd moet worden. Amazingworld is dit gelukt en heeft vier educatieve werelden gecreëerd speciaal met planten voor kinderen. In samenwerking met Kwekerij Van de Velde Waterplanten B.V. heeft Amazingworld de vier werelden gecreëerd waar kinderen spelenderwijs kunnen ontdekken en leren over de natuur en planten. 

Ontdek het samen

Neem samen voor elkaar de tijd en ga elke week op een vast moment zitten met je kinderen op de bank. Praten over insecten en wie eet nou wie, is de grote vraag bij kinderen, maar het is belangrijk om vanaf jongs af aan door te geven wat de waarde is van planten. Een spin eet vliegjes die die vangt in zijn spinnenweb maar de vleesetende planten in de huiskamer zouden die ook nog vliegjes hebben gevangen? Soms kijken kinderen vol verwachting naar de planten en gaan ze deze zelf aanraken of stoppen ze hun vinger erin; ja dat is ook erg spannend en grappig want pakt de vleesetende plant ook kindervingers? Ontdek het samen en bekijk de vier educatieve werelden van Amazingworld waar de speciale planten voor kinderen zorgen dat ook jou kinderen spelenderwijs nieuwsgierig worden naar de natuur.

Bekijk de vier educatieve werelden met de planten voor kinderen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *